Næste afhentning: 00:00:00
Fri fragt over 500.-
14 dages Returret
Leveringstid: 1-2 hverdage

Bukser

I denne kategori finder du et stort udvalg af lækre damebukser i forskellige stilarter og til forskellige lejligheder, hvad enten du er til enkelt og elegant eller et smart og casual look. Buch designer bukser til moderigtige kvinder i lækre materialer, flotte prints, bukser med pallietter og bukser med rå snit og unikke detaljer. Buch tilbyder et bredt sortiment, hvad enten du ønsker følelsen af at være smart, sofistikeret, sporty, romantisk eller eksklusiv, er vores mission altid den samme - at give dig de bedste bukser, der er perfekte til dig og din stil, til gode priser.

Style dine romantiske bukser med en smuk top, en blazer og stilletter for at opnå et feminint look til en dag på job eller til fest. Eller vælg et par bukser i en mere casual stil og sammensæt dem med tilhørende hoodie, eller en tank top og et par fede sneakers og skab et mere everyday-fashion outfit.

Hos Buch Copenhagen finder du kvalitet

Hos Buch Copenhagen kan du finde et bredt udvalg af lækre bukser. Når Bukser både sidder flot og føles behagelige at have på, går det hele op i en højere enhed. Når du køber bukser i en god kvalitet, vil det som regel være en større fornøjelse at hoppe i dem. Du kan være sikker på, at du får kvalitetsbukser, når du handler her hos Buch. Vi har et bredt udvalg af bukser, her finder du de lækreste satinbukser, som er behagelige at have på. Er du mere til den blomstrede buks, så tøv ikke, her finder du de smukkeste print inden for blomstermoden. Det mest fantastiske ved vores bukser, er at du som regel kan finde en matchende trøje, jakke, bluse eller top og hvis dette ikke er muligt, så kan du altid sammensætte dem med en anden varer. Alt tøj hos Buch Copenhagen er nøje lavet, med henblik på, at det kan sammensættes til et smukt sæt, hvis man er til det.

Bukser til enhver anledning.

Her på siden findes mange forskellige typer bukser både i forskellige farver, mønstre og print, og uanset til hvilken anledning, du er på udkig efter bukser til, kan du altid finde det perfekte par blandt udvalget her hos Buch. Mangler du et par bukser til hverdagsbrug, kan du eksempelvis kigge på ripped jeans. Skal du derimod bruge dine nye bukser til fest, kan det være relevant at kigge på nogle af de smukke pailletbukser. Du kan style Buchs bukser eksempelvis med et par cool sneakers og en ensfarvet T-shirt, hvis du vil skabe et afslappet, men lækkert look.