Leveringstid: 2 - 3 hverdage
14 dages Returret
Fri fragt over 750.-
Næste afhentning: 00:00:00

materiale vejledning

Sårbart materiale

Buch Copenhagen arbejder med sårbare og fine materialer. Vi gør opmærksom på, at enhver form for friktion mellem en skarp/grov genstand og et sårbart materiale vil kunne rive i stoffet. Vi anbefaler derfor, at du ikke hænger tøj lavet af fine materialer op ad pallietter m.m.

Vi anbefaler tøjet skal håndvaskes i 30° graders lunkent vand. Men følg altid vaskeanvisning.

Varer med pallietter

Vi gør opmærksom på, at en vare med palietter skal behandles med forsigtighed. Varen må ikke hænge op af andet tøj, idet palietterne kan beskadige andet tøj/materiale.
Varen skal håndvaskes i 30
° graders lunkent vand og må ikke gnides og vrides ved vask.

Strik/Strik med pallietter

Vi gør opmærksom på, at en vare med palietter skal behandles med forsigtighed. Ved alm. brug og i vask må man forvente at enkelte påsyede pallietter/sten eller nitter kan falde af. Varen må ikke hænge op af andet tøj, idet palietter kan beskadige andet tøj/materiale, og strikken kan ændre facon på en bøjle.

Varen skal håndvaskes i 30° graders lunkent vand og må ikke gnides og vrides ved vask. Strikken skal ligge fladt til tørre.

Vi anbefaler desuden at være opmærksom på skarpe/grove accessories i forbindelse med strik, da gnidning mellem disse kan resultere i fnuller i strikken.

Buch Copenhagen fraskriver sig enhver reklamation som følge af ovenstående.