Leveringstid: 1-3 hverdage
14 dages Returret
Fri fragt over 500.-
Næste afhentning om: 00:00:00

ReturneringVed al handel på BuchCopenhagen.dk følger 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag en bestilling er modtaget eller afhentet i en pakkeshop. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.


Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, må varerne udelukkende være prøvet på, og de originale prismærker må ikke aftages. Her menes, at varerne skal være behandlet på samme måde, som hvis man stod med en vare i en fysisk butik.Returnering:

Hvis du vil returnere en vare købt online, skal det gøres inden for 14 dage, fra ordren er modtaget eller afhentet i en pakkeshop. Venligst bemærk, at alle produkter skal returneres med deres originale prismærker, i ubrugt tilstand og i original emballage.

Du kan returnere dit køb ved at sende varerne retur til webshoppen eller gratis returnere dit køb i vores fysiske butikker.

  • Ved returnering i butik, skal du medbringe den vedlagte faktura fra pakken.
  • Ved returnering til webshop, kan du med fordel benytte den medsendte "Shopreturn label" fra GLS. Benytter du dig af denne, vil vi ved modtagelse af pakken, fratrække 35 kroner i fragtgebyr fra din tilbagebetaling. Sendes en pakke retur med anden pakkeleverandør end GLS, vil du blive pålagt alle omkostningerne.
    Det er vigtigt, at du i pakken vedlægger retursedlen, hvorpå der tydeligt er angivet navn, ordre nummer, varenavn samt varens nr. for den vare, du ønsker at returnere. Hvis du har mistet retursedlen, kan du kontakte os via mail. Retursedlen er nødvendig for, at vi kan identificere din bestilling, når vi modtager den på vores returlager.

Du har ansvaret for pakken indtil den er modtaget hos Buch, samt at den er forsvarlig indpakket ved returnering. Du kan med fordel tage et billede af den returlabel, som du sætter udenpå pakken. Således kan du spore din pakke på www.gls.dk med det 10-cifrede trackingnummer.

Når vi modtager pakken, vil vi gennemgå varerne. Du får tilbagebetalt det beløb, der er indbetalt til os ved købet. Vi behandler din returnering inden for få dage og senest indenfor 7 hverdage. Når en refundering fra Buch er færdigbehandlet, kan det tage op til 4 bank dage før de tilbagebetalte penge kan ses på din konto. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Hvis pengene skal indsættes på anden konto, skal det fremgå tydeligt af din returseddel.


Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
  • Du reelt har taget varen i brug
  • Varen bærer præg af udefrakommende lugte såsom parfume eller røg eller viser anden tegn på brug/slitage
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes egenskaber, art eller den måde, som den fungerer på
  • Varens handtag eller emballage mangler eller er i betydeligt forringet stand i en grad, der påvirker varens værdi. Emballageposer til tøjet må gerne åbnes.


Reklamations regler:

Vi anbefaler du altid tjekker din vare ved modtagelse, for fejl og mangler, inden du fjerner handtags og smider emballagen ud.

Når vi har modtaget din vare, undersøger vi fejlen og refunderer herefter pengene hurtigst muligt, såfremt reklamationen er berettiget og rettidig. Du bedes venligst altid kontakte kundeservice, førend en reklamation returneres.

Hvis du har fundet fejl eller mangler på varen, kan du reklamere inden for rimelig tid, efter du har modtaget din vare. Kontakt kundeservice telefonisk på: +45 92 900 200 eller på e-mail: info@buchcopenhagen.dk. Hvis du sender os en e-mail, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamations sag.

Buch Copenhagen er omfattet af den danske købelov, som stiller dig 2 års reklamationsret, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Læs vejledning af behandling af dine Buch varer, som vedlægges i din webshop ordre.Adresse:

Du kan også vælge at returnere din pakke til Buch Copenhagen via andet postfirma end GLS. Omkostningerne ved brugt af andre postleverandører eller pakker sendt pr. efterkrav, vil blive pålagt køber.
Pakker sendt til Buch med DAO til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet.

Pakken skal sendes til:

Buch Copenhagen
Hørsholm Midtpunkt 74-76
2970 Hørsholm
Danmark