Leveringstid: 2-6 dage
14 dages returret
Fast Fragt 29 kr
Næste levering om: 00:00:00

Købsvilkår


Generelt
Disse købsvilkår er gældende ved køb af varer hos BuchCopenhagen.dk. Alle aftaler, der indgåes med BuchCopenhagen.dk er på dansk og er underlagt dansk lovgivning. Ethvert tvist afgøres af danske domstole.

Ejerforhold
BuchCopenhagen.dk ejes og drives af det danske anpartsselskab Buch Copenhagen ApS – CVR: 32290434
Adresse:
Buch Copenhagen ApS
Østerbrogade 60
2100 København Ø

Kontaktoplysninger i webshoppen
Telefon: +45 92 900 200
E-mail: info@buchcopenhagen.dk


Bestilling

Bestillingsproces
BuchCopenhagen.dk er åben for dig lige hvor du er 24 timer i døgnet. Ved eventuel vedligeholdelse vil butikken kort være lukket. Du kan udelukkende foretage køb hos BuchCopenhagen.dk, når webshoppen er åben og tilgængelig online. For at handle på BuchCopenhagen.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du købe varer, hvis du har indhentet din værges accept.

De varer du vil købe, lægger du i "kurven". Du kan ændre indholdet i kurven helt frem til selve betalingen, og du kan altid løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne. Eventuel ekstra betaling for fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

Når du har placeret alle de varer, du ønsker i din "kurv", klikker du på "Til kassen", hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsmetode og leveringsmetode. Du kan ændre indhold i kurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen "Til Betaling". Når du har bekræftet vores købsvilkår og vælger "Til Betaling" går din ordre videre til Buch Copenhagen. Du færdiggør betalingen ved at indtaste kort nr, udløbsdato og kontrolcifre.

Kvittering for bestilling
Når du har lagt bestilling hos BuchCopenhagen.dk, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling. Der er indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os via e-mail. Hvis du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, kan du ved telefonisk henvendelse på + 45 92 900 200 forsøge at få din bestilling annulleret. Dette er dog kun muligt indtil bestillingen sendes videre til behandling, hvilket sædvanligvis sker senest 1 time inden postafhentning kl. 14.00. I det tilfælde at det ikke er muligt at annullere din bestilling, gælder den normale fortrydelsesret på 14 dage naturligvis.

Varer i kurven
Dine varer i kurven er til rådighed for alle indtil du har færdiggjort din ordre, bestillingen er efter "først til mølle" og først når du har færdiggjort din ordre er varerne reserveret til dig.

Priser
Alle priser på BuchCopenhagen.dk er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Betalingsmetoder
På BuchCopenhagen.dk kan du vælge at betale med forskellige betalingskort, som Dankort, Visa & Mastercard samt med MobilePay. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Buch Copenhagen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt og levering
Du skal betale for levering af din bestilling, og dette er som udgangspunkt ikke inkluderet i varernes pris. Fragtomkostningen er 29 DKK. Vi giver fri fragt for bestillinger, hvor ordrebeløbet er 500 DKK eller derover. Under udsalg og kampagner har vi ingen fragtfrie grænser. Alle bestillinger sendes med GLS. Pakken leveres til den ønskede GLS pakkeshop, som du vælger under Leveringsmetode.

Du kan også vælge at få leveret direkte på din arbejdsplads ved at indtaste navn og adresse på din arbejdsplads i Leveringsadresse. Hvis du ønsker at få leveret din bestilling hjemme på din privatadresse koster det 49 DKK uanset hvilket beløb du handler for.

Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage, fra du har gennemført bestillingen, til du kan forvente at modtage pakken. Når pakken er afsendt, vil du få tilsendt en mail med link til tracking-oplysninger, så du har mulighed for at følge pakken. Du kan også tracke din pakke direkte på GLS' hjemmeside. Under udsalg og kampagner gør vi en ekstra indsats for, at du får din pakke hurtigst muligt. Forvent en leveringstid i disse perioder på 3-6 dage.
Returnering og fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret
Når du handler hos www.BuchCopenhagen.dk har du 14 dages fortrydelsesret.

I tilfælde af at flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre men leveres enkeltvis, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du senest 14 dage efter modtagelsen af din bestilling, meddele Buch Copenhagen at du fortryder købet. Efter du har meddelt os, at du fortryder købet, skal du hurtigst muligt, returnere varen til os.

Alternativt kan du vælge blot at returnere den vare du har fortrudt til vores returadresse, senest 14 dage efter modtagelsen af varen, uden at meddele os om dette først.

Efter modtagelsen må du udelukkende håndtere varerne på en sådan måde, så du kan fastslå varernes pasform og egenskaber. For at anskueliggøre dette yderligere, skal du forestille dig, at du må undersøge varer på samme måde, som man normalt vil kunne undersøge samme vare i en fysisk butik. Dvs. du gerne på prøve en vare ligesom du prøver i et prøverum i en fysisk butik.

Værdiforringelse
Hvis det viser sig at en vare du returnerer er i forringet stand, som gør den usælgelig eller formindsker værdien, kan Buch Copenhagen afhængig af skadens omfang, fratrække værdiforringelsen fra din refundering eller helt nægte at refundere beløbet for varen.

Med værdiforringelse mener vi eksempelvis pletter, lugt af tobaksrøg, slid og lignende.


Returnering
Hvis du fortryder købet skal varerne sendes retur til:
Buch Copenhagen
Hørsholm Midtpunkt 74-76
2970 Hørsholm
Danmark


Ved returnering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor også postkvittering samt evt. track and trace nummer. Ved modtagelse af varen vedlægger Buch en "ShopReturn" label, som du klister udenpå returpakken.

VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal returnere senest 14 dage efter, du har fortrudt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du sender en vare retur, beder vi dig vedlægge den returseddel, som var vedlagt din bestilling, da du modtog pakken. Har du ikke længere retursedlen, kan du i stedet vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse. Dette er nødvendigt, for at vi kan identificere din bestilling, når vi modtager den på vores returlager.

Når vi modtager varen på vores lager, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, hvis varen ikke er værdiforringet. Vi fratrækker 35 kroner fra beløbet vi tilbagebetaler, såfremt du har gjort brug af vores Shop return label.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med, medmindre at du tydelig gør os opmærksom på at der skal overføres til en anden konto.

Når du benytter en kampagne/ et tilbud som inkluderer mere end 1 vare, skal du være opmærksom på, at ved returnering af kun den ene vare frafalder kampagne/tilbudsprisen. Der vil derfor blive returneret den difference der svare til du ikke har benyttet en kampagne.

BEMÆRK: Jævnfør ovenstående punkt om værdiforringelse, kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist.
Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

Reklamation

Reklamationsret
Dit køb hos Buch Copenhagen er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakt os hvis du vil reklamere
Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og senest 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via e-mail på info@buchcopenhagen.dk eller telefonisk på +45 92 900 200. Vælger du at maile til os, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamationssag.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. Ved det tilfælde at varen skal sendes retur til Buch Copenhagen, vil vi sende dig en GLS retur label via e-mail.
Persondata

For at kunne handle hos BuchCopenhagen.dk skal du som minimum oplyse:
- Navn
- Adresse
- E-mailadresse
- Telefon/mobilnummer

Ovenstående data skal vi bruge hos Buch Copenhagen, for at kunne levere din bestilling, for at kunne fremsende den lovpligtige ordrebekræftelse via e-mail og for at kunne kontakte dig telefonisk, i det tilfælde at det er nødvendigt i forbindelse med din bestilling.

Dine personoplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år, herefter anonymiseres al persondata. Hvis en ordre af en eller anden årsag ikke er gennemført, vil al data blive anonymiseret efter 30 dage. Hvis du handler på en oprettet kunde konto hos Buch, skal du – hvis du ikke ønsker vi skal gemme dine persondata – bede os aktivt om sletning heraf.

Buch Copenhagen videregiver eller sælger ikke personoplysninger til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af persondata og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Buch Copenhagen ApS via e-mail info@buchcopenhagen.dk


Cookies
Når du handler hos BuchCopenhagen.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer, for at kunne holde styr på, hvad der sker i løbet af dit besøg og for at kunne genkende dig ved gentagne besøg.
Derved kan vi tilpasse siden bedre til dig, og f.eks. gemme varer du har lagt i indkøbskurven, men endnu ikke bestilt, til dit næste besøg.

En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Vores cookies indeholder ikke fortrolige eller personfølsomme oplysninger, så som din adresse, kreditkortoplysninger eller lignende.

Det er muligt at slette cookies i dine browserindstillinger samt at indstille browseren til ikke at tillade cookies. Ved at slette eller ikke tillade cookies, kan hele eller dele af funktionaliteten på www.BuchCopenhagen.dk forringes.


Forbehold

Fejl i webshoppen
Buch Copenhagen forbeholder sig retten til at hæve købsaftalen uden, at der kan kræves kompensation herfor, hvis du som kunde har handlet i ond tro, i tilfælde hvor der har været en fejl i webshoppen, som du kendte til, eller med rimelighed burde have indset var en fejl. Dette inkluderer fejlagtige oplysninger om pris og kvantitet.

Farvegengivelse
Vi kan ikke garantere at farvegengivelsen på din skærm stemmer 100% overens med varens reelle farve, da farvegengivelsen kan variere afhængig af den enkelte skærms kvalitet og indstillinger.

Force Majeure
Buch Copenhagen har ret til at trække sig fra sine forpligtelser i tilfælde af offentlige myndigheders indgriben eller forsømmelse, ny lovgivning , arbejdskonflikt, krig eller trussel om krig, større forstyrrelse af den offentlige orden, sabotage, ekstreme vejrforhold, brand, eksplosion, naturkatastrofer, uheld eller andre forhold uden Buch Copenhagen kontrol og som Buch Copenhagen ikke med rimelighed kan overvinde eller foregribe. I disse tilfælde er Buch Copenhagen ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab eller skader, som dette måtte påføre kunden.

Er der en forsinkelse i levering på grund af begivenheder uden for Buch Copenhagens kontrol, er Buch Copenhagen ikke ansvarlig for eventuelle tab eller skade som følge af en sådan forsinkelse i leveringen. I sådanne tilfælde er du som kunde ikke berettiget til erstatning eller anden kompensation fra Buch Copenhagen, medmindre andet aftales mellem Buch Copenhagen og dig, eller der findes regulativer som følge af lovstiftning.