Næste afhentning: 00:00:00
Fri fragt over 750.-
14 dages Returret
Leveringstid: 5-6 hverdage

Om os

Unik luksus mode - Buch univers af boheme, romantik og eksklusive designs - til fornuftige priser.

Der er sket meget siden Buch Copenhagen blev grundlagt i 2009 i hjertet af København, Danmark, en fantastisk rejse der langt fra er slut. De sidste mange år har været præget af en positiv vækst, og Buch Copenhagen har udviklet sig med stor succes, med ambitionen om at gøre en forskel indenfor modebranchen.

For Buch Copenhagen er passion for mode født ud fra et ønske om at skille sig ud og være tilgængelige, og det er vores ambition at forsyne kvinder fra hele Europa med produkter, designs og kvaliteter, der overstiger forventninger. Vi elsker, det vi laver og stræber efter at være de bedste inden for vores felt, fordi vi tror på, at vores kunder kun fortjener det bedste. Derfor designer vi selv Buch mærket i Danmark, efter dansk målskema men efter en international inspiration som alligevel skal være unik og have vores egen DNA.

Vi er ikke bare endnu en modevirksomhed, der producerer tøj. Vi laver styles, der skal inspirere vores kunder til at udtrykke deres egen personlige stil – til hverdag eller fest. Alle vores kollektioner er kompromisløst produceret med fokus på skille sig ud og vise eksklusivitet og romantik til fornuftige priser.

Derudover føler vi også en stærk social og miljømæssig ansvarlighed, hvorfor vi selv inspicerer arbejdsforholdene på vores produktionssteder i Østen og Europa. Vi er stolte af at kunne sige, at der aldrig har været nogen grund til bemærkninger.

Vi håber, du har lige så meget glæde af dit Buch køb, som vi har ved at udvikle det.

Spread love!

Tina, Jonas Buch & resten af teamet bag Buch Copenhagen