Leveringstid: 2-4 dage

14 dages returret

Fri Fragt over 500 dkk

Næste levering om: 00:00:00

Om os

Om os

*Her finder du dit luksus-boheme tøj til jordnære priser*

Der er sket meget siden Buch Copenhagen blev grundlagt i 2009 i hjertet af København- Danmark, og den fantastiske rejse er langt fra slut. De sidste 7 år har været præget af positiv vækst, da brandet har udviklet sig med stor succes, og ambitionen om at gøre en forskel indenfor modebranchen er også allerede opnået.

For Buch Copenhagen er passion for mode født ud fra et ønske om at skille sig ud og være tilgængelige, og det er vores ambition at forsyne kvinder fra hele Europa med produkter, der overstiger forventninger. Vi elsker det vi laver og stræber efter at være de bedste inden for vores felt, fordi vi tror på, at vores kunder kun fortjener det bedste af det bedste.

Vi er ikke bare endnu en modevirksomhed, der producerer tøj, vi laver styles, der skal inspirere folk til at udtrykke deres egen personlige stil – styles du nærmest kan flytte ind i og føle dig hjemme i. Alle vores kollektioner er kompromisløst produceret med fokus på skille sig ud og vise eksklusivitet til jordnære priser.

Derudover føler vi også en stærk social og miljømæssig ansvarlighed, hvorfor vi selv inspicerer arbejdsforholdene på vores produktionssteder i Østen og Europa. Vi er stolte af at kunne sige, at der aldrig har været nogen grund til bemærkninger.

Vi repræsenterer design af høj kvalitet, der både er rige på detaljer og prismæssigt til at komme i nærheden af på samme tid.

Vi håber du har lige så meget glæde at vores design, som vi har ved at udvikle det.

Spread love!

Tina, Jonas Buch & Resten af Teamet bag Buch Copenhagen