Næste afhentning: 00:00:00
Fri fragt over 500.-
14 dages Returret
Leveringstid: 2-3 hverdage

En del af Buch familien ?


FULDTID - BUCH HØRSHOLM MIDTPUNKT

Buch søger (gerne år 30+) fuldtidsansat til vores forretning i Hørsholm. Du behøver ikke være udlært men du skal kunne sælge, være præsentabel samt brænde for at gøre en forskel.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

(Gratis parkering)
*Mærk ansøgningen Fuldtid Buch Hørsholm
DELTID BUCH RØDOVRE CENTRUM

Buch søger fleksible deltidsansatte til vores forretninger. Du behøver ikke være udlært men du skal kunne sælge, være præsentabel samt være fleksibel i forhold til arbejdstider.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

(Gratis parkering)
*Mærk ansøgningen Deltid Buch RødovreFULDTID - BUCH

Buch søger fuldtidsansat til en af vores forretninger. Du behøver ikke være udlært men du skal kunne sælge, være præsentabel samt komme fra lignende stilling.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

*Mærk ansøgningen Fuldtid

ELEV - BUCH

Buch søger Salgsassistent Elev til vores forretninger. Du har gåpåmod og vil gerne lære, du skal være præsentabel og altid i godt humør.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

*Mærk ansøgningen ELEVUOPFORDRET

Ofte søger Buch ansatte til en stilling i højt tempo, fantastiske kollegaer og en sjov arbejdsplads.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto samt bevis for grundforløb eller igangværende retning.

Vi søger ofte sælgere til vores forretninger.

Buch Familien


Vores rejse startede tilbage i 2009 med vores første forretning på Østerbrogade 60 i København. Siden da har vi nu 5 forretninger og en webshop, og interessen for Buch er stor. Derfor søger vi altid kvalificerede medarbejdere til, at tage vores virksomhed til nye højder. Vi går ikke så meget op i, om du kommer fra modeverdenen eller anden branche, det vigtigste er du er salgsdreven, flittig og vil brænde for Buch.

Vi har ambitioner for Buch og Buch kan nå langt med dig. Vi er en familie på 64 medarbejdere, der alle arbejder for at give vores kunder det bedste fra Buch's univers. Vores forretninger ligner ikke de andre og er drevet af perfektion og enorm sans for detaljer.

Er du interesseret i at arbejde med et hav af fantastiske og skønne kollegaer. Synes du at det dufter af noget du ønsker, eller din hjertens kære ønsker - så råb til skærmen eller skriv en ansøgning med CV og vellignende foto til i os.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, ligesom vi glæder os til at have det sjovt med dig til vores sommerfest og julefrokost.

Spread Love!