Leveringstid: cirka 3-6 hverdage
14 dages Returret
Fri fragt over 750.-
Næste afhentning: 00:00:00

En del af Buch familien ?

Talenter

DELTID - BUCH RØDOVRE

Buch søger fleksible deltidsansatte til vores forretninger. Du behøver ikke være udlært men du skal kunne sælge, være præsentabel samt være fleksibel i forhold til arbejdstider.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

*Mærk ansøgningen Deltid Buch Rødovre
FULDTID - BUCH LYNGBY

Buch søger fuldtids ansat til vores forretning i Lyngby. Du behøver ikke være udlært men du skal kunne sælge, være præsentabel samt brænde for din arbejdsplads.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

*Mærk ansøgningen Fuldtid Buch Lyngby
FULDTID - BUCH

Buch søger fuldtidsansat til en af vores forretninger. Du behøver ikke være udlært men du skal kunne sælge, være præsentabel samt komme fra lignende stilling.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

*Mærk ansøgningen Fuldtid

ELEV - BUCH

Buch søger Salgsassistent Elev til vores forretninger. Du har gåpåmod og vil gerne lære, du skal være præsentabel og altid i godt humør.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto.

*Mærk ansøgningen ELEV

UOPFORDRET

Ofte søger Buch ansatte til en stilling i højt tempo, fantastiske kollegaer og en sjov arbejdsplads.
Ansøg på talent@buchcopenhagen.dk med CV, vellignende foto samt bevis for grundforløb eller igangværende retning.

Vi søger ofte sælgere til vores forretninger.
En del af Buch familien...


Vores rejse startede tilbage i 2009 med vores første forretning på Østerbrogade, København. Siden da har vi nu 4 forretninger og en webshop, og interessen for Buch er stor. Derfor søger vi altid kvalificerede ansatte til, at tage vores virksomhed til nye højder. Vi går ikke så meget op i, om du kommer fra modeverdenen eller elektronikbranchen, det vigtigste er du er salgsdreven, flittig og vil brænde for Buch.

Vi har ambitioner for Buch og Buch kan nå langt med dig. Vi er en familie på 51 medarbejdere, der alle arbejder for at give vores kunder det bedste fra Buch's univers. Vores forretninger ligner ikke de andre og er drevet af perfektion og enorm sans for detaljer.

Er du interesseret i at arbejde med et hav af fantastiske og skønne kollegaer. Synes du at det dufter af noget du ønsker, eller din hjertenskære ønsker - så råb til skærmen eller skriv en ansøgning med CV og vellignende foto til i os.

Spread Love!