Næste afhentning: 00:00:00
Fri fragt over 500.-
14 dages Returret
Leveringstid: 1-2 hverdage

Shorts

Shorts er et need-to-have til enhver sommer. Hvad enten du er til boheme stil, med pallietter, blonder, flæser eller glimmereffekt i skønne douche farver – eller den mere enkelte og klassiske shorts model, så eksempelvis denim shorts, så finder du det hos Buch.

De smukkeste shorts

Hos Buch findes der shorts i mange forskellige modeller, print og farver, hvor af du helt sikkert kan finde dem, der passer til resten af din unikke garderobe. Shorts kan bruges året rundt, når solen skinner er det fanastisk med et par løse shorts til hverdagsbrug eller en tur på stranden. Er det lidt køligere i vejret kan du anvende short med Buch’s fine strømbukser i matcher farvenuancerne inden under.

Bredt udvalg af shorts

Du finder shorts i mange varianter, du finder både shorts med pynt, blonder og forskellige mønstre. Du kan kombinere shortsene med en basis T-shirt og et par fede sneakers til hverdages brug, eller finde et par short der har matchende trøje eller top til, tilføje et par sandaler og så har du et pænt afslappende outfit du kan anvende. Mangler du shorts til en festlig begivenhed, så finder du dem også pyntet med similisten og blonder. Tag et kig på siden og bliv inspireret af hvilke shorts der mangler i din garderobe.